MIJN Lunchcafe

MIJN lunchcafe, powered bij RELIM, is een sociaal en huiselijk lunchcafé. Wij geloven in kansen en toegankelijkheid voor iedereen. Hier werken medewerkers onder begeleiding van professionals en serveren eerlijk en betaalbaar eten.

Sector

Sociaal Maatschappelijk Lunchcafé

Locatie

Casinolaan 6, Landgraaf

Diensten geleverd

Domeinregistratie, hosting, Google workspace, Webdesign, Online bestel Systeem,Webeheer en Onderhoud, Socialmedia beheer, Social Ads,Google Ads

www.mijnlunchcafe.nl

Overview

MIJN Lunchcafe zet zich in voor inclusiviteit en biedt kansen aan mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt. Met een divers team van medewerkers, van contractwerkers tot vrijwilligers, bieden ze een warme en gastvrije omgeving voor hun klanten. Richard benaderde ons om hun online aanwezigheid te verbeteren en hun missie en diensten beter te communiceren. Ze hadden een platform nodig om hun verhaal te delen, hun menu te tonen, online bestellingen te faciliteren en hun sociale impact te benadrukken. Daarnaast wilden ze een efficiënte oplossing voor e-mailverkeer en een veilige plaats om gegevens van personeel en partners op te slaan.

Hoe hebben we het aangepakt

Bij Future-works hanteren we een gestructureerde en klantgerichte aanpak om MIJN Lunchcafe te helpen hun doelen te bereiken. Ons proces bestaat uit vier belangrijke fasen: Kennismaking, Strategie, Uitvoering en Lancering.

 • Kennismaking
  In de kennismakingsfase verdiepen we ons in de missie, visie en waarden van MIJN Lunchcafe. We luisteren aandachtig naar hun behoeften en wensen om een helder beeld te krijgen van hun unieke verhaal en wat ze willen bereiken. Richard en zijn team deelden hun passie voor sociale inclusiviteit en de noodzaak om hun online zichtbaarheid te vergroten.
 • Strategie
  Op basis van de inzichten uit de kennismakingsfase ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie. Deze omvat het vaststellen van doelen, het identificeren van doelgroepen en het selecteren van de juiste digitale en offline tools en platforms. Naast een sterke online aanwezigheid, adviseerden we ook over offline promoties zoals flyers, lokale evenementen en samenwerking met de gemeenschap om de zichtbaarheid van MIJN Lunchcafe te vergroten.
 • Uitvoering
  Met een duidelijke strategie in handen begon ons team aan de uitvoering. We ontwierpen een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website, integreerden een efficiënt online bestelsysteem en zorgden voor een naadloze gebruikerservaring. Daarnaast richtten we social media-accounts in, beheerden deze actief, lanceerden doelgerichte Google Ads en Social Ads campagnes, en implementeerden Google Workspace om het e-mailverkeer en de interne communicatie te verbeteren. Ook zorgden we voor regelmatig onderhoud en updates van de website om deze optimaal te laten functioneren.
 • Lancering
  Na uitgebreide tests en kwaliteitscontroles was het moment aangebroken om de vernieuwde online aanwezigheid van MIJN Lunchcafe te lanceren. We zorgden voor een soepele overgang en boden uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat Richard en zijn team zelfverzekerd met hun nieuwe digitale platform aan de slag konden. De positieve reacties en het enthousiasme van de klanten waren het bewijs van een succesvolle samenwerking.
Future-works heeft onze verwachtingen overtroffen. Ze hebben niet alleen een fantastische website gemaakt die perfect onze bedrijfscultuur weergeeft, maar ook onze interne communicatie en zichtbaarheid aanzienlijk verbeterd. Hun aanpak was professioneel en klantgericht, en we zijn ontzettend tevreden met het resultaat.
Richard van Eden Petersman
Eigenaar

Van idee naar lancering

Ontdek hoe wij uw ideeën omzetten in digitale oplossingen via ons efficiënte werkproces.

Stap 1

Kennismaking

Stap 2

Strategie

Stap 3

Uitvoering

Stap 4

Lancering

Uw bedrijf next level met onze krachtige digitale oplossingen.

We overtreffen consequent de verwachtingen van onze klanten door digitale oplossingen van hoge kwaliteit te bieden. Neem contact met ons op en begin!