+31645498599 info@future-works.eu

Goedkope website laten maken vs. doe-het-zelf

Hedendaags zijn er veel ZZP’er en MKB’er die weinig tot geen budget hebben voor een website. Echter is een website voor jouw bedrijf erg belangrijk. Het is namelijk een visiteplaatje voor je bedrijf. Je maakt maar 1 keer een eerste indruk, dus doe het meteen goed!
Veel mensen gaan zelf aan de slag met een website. Dit levert vaak niet het gewenste resultaat op. Een website dient om jouw producten of diensten te verkopen. Dat betekent dus dat een website goed vindbaar moet zijn in Google, dat bezoekers jouw website snappen en tegenwoordig is het belangrijk dat websites goed werken op mobiele apparaten. Websites worden namelijk het meest bezocht via smartphones.
Kortom: het is aan te raden om een website te laten maken door een professionele webdesign bureau die het complete pakket aanbiedt, dus een sterke website + online marketing! Zoals Future Works.

Voordelen van onze betaalbare websites
• Wij maken in verhouding goedkope websites. Je verdient je geld snel terug met een sterke website.
• Het zijn responsive websites (mobielvriendelijk)
• Tevens SEO-vriendelijke websites
• Websites worden gehost door een goede hosting partij.
• Je krijgt uitleg over het CMS WordPress
• Mogelijkheid voor extra ondersteuning als de website af is.

Zelf de website beheren in WordPress
Alle websites worden gemaakt met het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Dit is een systeem dat wordt gebruik om de inhoud van een website te beheren. Aan WordPress kan weer een thema gekoppeld worden die zorgen voor de grafische interface van de website, dus alles wat je ziet aan de voorkant van de website.
Future Works maakt gebruik van het thema Divi en Elementor. Het voordeel van deze thema’s zijn dat er met een visual builder wordt gewerkt. Dit betekent dat er geen enge codetaal wordt gebruikt, maar dat je met drag en drop mogelijkheden precies kunt zien wat je op een pagina maakt. De thema’s Elementor en Divi zijn erg gebruiksvriendelijk en dus makkelijk uit te leggen aan jou!

Snel en goedkoop een website laten maken
Wil je dat jouw website snel online gaat? Maak dan meteen een afspraak, zodat binnen twee weken jouw website wordt gelanceerd.
Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie om jouw goedkope website te laten maken!