Een website op maat
Maak kennis met onze website oplossing voor ZZP’ers en het MKB.

Je begint een bedrijf of wilt een nieuwe wind door je huidige bedrijf laten waaien? De strategie die je tot nu toe toegepast hebt, werkt niet langer? 

Tijden veranderen, vindbaarheid en toegankelijkheid zijn belangrijk en niet te vergeten, alles moet sneller!  

Wij geloven dat iedere onderneming een unieke website nodig heeft die aansluit bij de wensen en doelen van het bedrijf. We maken gebruik van de nieuwste technieken en tools en zorgen ervoor dat je website zo goed mogelijk presteert. Bovendien houden we rekening met je budget, zodat je niet te veel betaalt voor je website en onderhoud.

In tijden van Zoom, Teams, etc. is echt contact vaak naar de achtergrond verdwenen. Wij willen we graag de klant (als deze dat ook wil) in het echt ontmoeten, zodat we een beter idee te krijgen van de mensen en hun wensen.  

We nemen vooraf altijd ruim de tijd om elkaar te begrijpen, verwachtingen uit te spreken en vanuit daar ontwerpen we samen DE perfecte website of webshop voor je bedrijf!

 

Elke ondernemer verdient een maatwerk website met een responsive webdesign. Een degelijke website zorgt namelijk niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor meer conversie. Dat is het omzetten van website bezoeken in aankopen, aanmelden voor de nieuwsbrief, clicks of andere acties die de bezoeker aan je website kan gaan doen. 

Dankzij een website op maat wordt je overal herkend door je doelgroep. We verwerken jouw unieke branding, kleuren en stijl in je website en zorgen ervoor dat je website je persoonlijke visitekaartje is. 

We gaan verder dan de standaard website bouwer, door daadwerkelijk te luisteren naar jouw specifieke behoeften. We zorgen er samen met jou voor dat de gebruiker een unieke gebruikservaring heeft, waardoor die wordt gestimuleerd om door te klikken en klant te worden. 

WordPress onderhoud is een dienst van Future-works.eu die je helpt bij het bijwerken van je plugins, het maken van backups en het oplossen van problemen met je site. Wij gebruiken geavanceerde tools en technieken om ervoor te zorgen dat je site veilig, up-to-date en optimaal draait.

Wil je een website op jouw maat?

WIj kunnen jou hiermee helpen

Jouw logo en branding, verwerkt in jouw persoonlijke, unieke website op maat. Meer dan ooit is een website het persoonlijke visitekaartje en marktkraam van huidige bedrijven. 

We kunnen er niet onderuit: als ondernemer is het belangrijk om online zichtbaar te zijn. Dankzij een website op maat maak je een krachtige en professionele indruk.

Een mooie website alleen is niet voldoende, we willen ook verkeer naar je website en beter nog: conversie. Wij gaan voor jou aan de slag met je design én je vindbaarheid in Google en andere zoekmachines.

We hechten veel belang aan professionaliteit. Daarbij hoort ook een professionele, betrouwbare en veilige website. Naast een uniek design op maat, zorgen we ook voor een betrouwbare en veilige website.

Wil je ook groeien met je eigen unieke website? kies Future-works!

Website laten maken met een sterk webdesign!

Een website op maat is het visitekaartje voor je bedrijf. We gaan verder dan standaard websites met standaard templates. Een website op maat wordt dan echt je visitekaartje inclusief je logo, kleur en stijl.  

Lees dit ook eens? FAQ

Deze Vragen kregen we van andere klanten

Een maatwerk website helpt je jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Bovendien kun je je nog beter richten op je doelgroep. Dankzij het maatwerk is je website verbeterd voor meer online zichtbaarheid en groei. Alles wat je nodig hebt voor meer conversie en dus meer omzet.

Een maatwerk website laten bouwen wil niet zeggen dat je de controle helemaal kwijt bent. Integendeel: je krijgt juist meer controle omdat alles op maat wordt gebouwd. Daarnaast kun je aanpassingen aanbrengen waar nodig. 

Alle websites die we ontwerpen zijn ervoor gemaakt om ook te gebruiken op smartphone en/of tablet. Dit zijn zogenaamde responsieve websites. Uiteraard maakt dit deel uit van het pakket.

De prijzen van onze websites kan je hier vinden. Alles hangt af van je wensen en behoeften. Een maatwerk website betekent dat alles bespreekbaar is. 

Iedere ondernemer die zichzelf serieus neemt, verdient een maatwerk website. Natuurlijk kun je ook met de standaard templates aan de slag. Professionaliteit bereik je echter met een degelijke uitstraling en professionaliteit straalt betrouwbaarheid uit.

We begrijpen maar al te goed dat je af en toe iets wil veranderen aan je website. Wij beveiligen jouw website en geven jou de mogelijkheid om jouw teksten en/of foto’s op een veilige manier aan te passen.

De meeste van onze klanten leveren hun teksten zelf aan. Jij bent namelijk het beste op de hoogte van je product of diensten. Maar ben je ook een tekstschrijver/copywriter?

Als je dat wenst kunnen we je zeker helpen om je teksten te schrijven op een manier dat Google de teksten goed vindt (SEO). En die aansluit bij je klanten en de manier hoe je tegen ze wilt spreken (tone of voice).

Wij werken samen met een ervaren copywriter, die samen met jou kan bepalen hoe je het beste je doelgroep kunt aanspreken. 

Net zoals bij de teksten zijn het vooral onze klanten die hun eigen foto’s aanleveren. Dit zijn meestal foto’s die tijdens het werk of met een mobiele telefoon gemaakt zijn. Soms zijn het ook standaard foto’s die overal op internet te vinden zijn. 

Als je professionele foto’s wilt van je bedrijf, je mensen of producten, dan kunnen we dat zeker verzorgen. We werken samen met enkele fotografen, die ieder een eigen expertise heeft.  

Op deze manier maak je je website nog meer uniek en weten de klanten gelijk met wie ze te maken hebben.

Onze klanten zeggen dit over Future works!

Website laten maken met een sterk webdesign!