Verbind ook offline met je doelgroep
Maak een blijvende indruk met onze offline marketing expertise

We hebben het al gehad over online marketing, maar offline marketing, ofwel traditionele marketing, is eigenlijk net zo belangrijk. Offline marketing bestaat uit marketingdiensten die geen gebruik maken van digitale media, zoals het internet.  

Hoe belangrijk online zichtbaarheid en marketing ook is, offline marketing blijft zeker de moeite waard. Denk dan aan flyers, tijdschriften, dagbladen, span- of uithang borden, banieren en stickers. Wij doen zaken met verschillende drukkerijen, omdat de ene nu eenmaal beter is met stickers en de andere beter met vlaggen.  

Bijna alles is mogelijk. Bespreek je wensen met Future-Works en we komen samen tot mooie ideeën voor jouw offline marketing.    .

Offline marketing is een effectief middel om een bedrijf te laten groeien. Het kan het bereik van een bedrijf vergroten, een meer persoonlijke en betrokken indruk maken op de doelgroep, en een aanvulling zijn op je online marketing.  

Bovendien kan offline marketing helpen om vertrouwen te winnen bij potentiële klanten en je merkbekendheid verhogen. Kortom, het is een must voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn.

Er zijn verschillende redenen waarom een bedrijf kan groeien door offline marketing. 

Ten eerste kan het bereik van een bedrijf vergroten, omdat offline marketing, zoals posters en flyers, vaak aan een breder publiek kunnen worden getoond dan online advertenties. 

Ten tweede kan het een meer persoonlijke en betrokken indruk maken op de doelgroep, omdat offline marketing kan worden gebruikt om interactie aan te gaan met potentiële klanten. 

Ten derde kan het een aanvulling zijn op online marketinginspanningen, door bijvoorbeeld het versterken van merkbekendheid en het verhogen van de betrokkenheid bij het merk.

Kortom, offline marketing kan een bedrijf helpen om te groeien door het bereik te vergroten, een persoonlijke en betrokken indruk te maken en het kan de online marketing ondersteunen.

Er zijn verschillende voordelen aan offline marketing, afhankelijk van de specifieke situatie en het doel van de marketingcampagne. Een paar voorbeelden van voordelen van offline marketing zijn:

 • Het kan effectief zijn voor het bereiken van doelgroepen die weinig online zijn of die bewust kiezen om niet online te zijn.
 • Het kan helpen om een persoonlijke en authentieke verbinding te maken met potentiële klanten door middel van fysieke interactie.
 • Het kan helpen om een gevoel van urgentie of exclusiviteit te creëren door middel van aanbiedingen of beperkte tijd aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor mensen die fysiek aanwezig zijn.
 • Het kan helpen om een langdurige indruk te maken door blijvende materialen zoals posters of billboards.

Uiteraard zijn er ook nadelen aan offline marketing, zoals de kosten en het feit dat het moeilijker is om het effect ervan te meten en te analyseren. 

Het is daarom belangrijk om goed te overwegen of offline marketing geschikt is voor het bereiken van je doelen en om het eventueel te combineren met andere marketingmethoden. 

offline marketing future works

Wil je beter gevonden worden?

WIj kunnen je hiermee helpen

Wij kunnen ervoor zorgen dat de posters en flyers die we maken voor je bedrijf aantrekkelijk, informatief en effectief zijn. We zorgen ook voor een goede lay-out en leesbaarheid van de tekst, zodat de informatie makkelijk te begrijpen is voor mensen die de poster of flyer bekijken.

Daarnaast kunnen we ook helpen bij het bepalen van de beste manier om de posters en flyers te verspreiden in de omgeving van het bedrijf. Dit kan betekenen dat we advies geven over hoeveel exemplaren er nodig zijn en waar ze het beste opgehangen of uitgedeeld kunnen worden om de meeste mensen te bereiken. 

Ook helpen we bij het drukken en verzenden van de posters en flyers, zodat het bedrijf zich kan richten op andere zaken. 

Kortom, we kunnen je helpen om op een effectieve manier je doelgroep te bereiken en je merknaam te vestigen in de omgeving.

Als marketingbureau kunnen we je helpen bij het presenteren van je bedrijf op beurzen en evenementen. 

Dit betekent dat we:

 • Advies geven over welke beurzen en evenementen geschikt zijn voor je doelgroep en hoe deze evenementen het beste benut kunnen worden om je doelstellingen te bereiken.
 • Samen met jou een aantrekkelijke en effectieve presentatie of stand ontwikkelen om het publiek te interesseren en te overtuigen van je product. 
 • Je begeleiden tijdens de beurzen en evenementen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en om de interactie met het publiek te bevorderen.

Deze kunnen op drukbezochte plekken worden geplaatst, zoals in winkelcentra, in bushaltes of langs de snelweg. Dit om mensen te informeren over je product of dienst.

Wil jij ook groeien met offline marketing? kies Future-works!

Website laten maken met een sterk webdesign!

Ja, ik wil zeker groeien met offline marketing. Dit kan bijvoorbeeld door gerichte advertenties in kranten, tijdschriften, op billboards of op radio- en tv-commercials. Offline marketing helpt om de verkoop te verhogen en klanten aan te zetten tot actie. Dit kan door aanbiedingen of kortingen die alleen beschikbaar zijn via offline kanalen.

Lees dit ook eens? FAQ

3 Vragen van andere klanten

Offline marketing is een vorm van marketing die niet afhankelijk is van internet of digitale technologieën. Het omvat marketingstrategieën die gebruikmaken van traditionele media, zoals print, radio, televisie en out-of-home (buitenhuis) advertenties. Offline marketing richt zich op het bereiken van klanten op fysieke locaties, zoals winkelstraten, supermarkten, beurzen en evenementen.

Online marketing is een vorm van marketing die gebruikmaakt van internet en digitale technologieën, zoals websites, e-mails, sociale media en zoekmachines. Online marketing richt zich op het bereiken van klanten via digitale kanalen, zoals hun computers, laptops, tablets en smartphones.

Offline marketing en online marketing verschillen dus. 

Ten eerste verschillen ze in hun bereik: offline marketing bereikt klanten op fysieke locaties, terwijl online marketing klanten bereikt via digitale kanalen. 

Ten tweede verschillen ze in hun doelgroep: offline marketing richt zich vaak op een bredere doelgroep, terwijl online marketing gerichter kan zijn op specifieke doelgroepen. 

Ten derde verschillen ze in hun mate van interactiviteit: offline marketing biedt vaak minder interactiviteit dan online marketing, waarbij klanten bijvoorbeeld geen directe feedback kunnen geven op advertenties. 

Kortom, offline marketing en online marketing zijn verschillende vormen van marketing die elk hun eigen voordelen en uitdagingen bieden.

Er zijn verschillende redenen waarom een bedrijf offline marketing zou overwegen. 

Ten eerste kan offline marketing helpen om een bredere doelgroep te bereiken. Dit is vooral het geval bij traditionele media, zoals tv, radio en print, die nog steeds een groot bereik hebben en die kunnen helpen om een breder publiek te bereiken dan online marketing alleen. 

Ten tweede kan offline marketing helpen om de merknaam en het merkimago te versterken. Door offline marketing kan een bedrijf zich onderscheiden van concurrenten en een blijvende indruk achterlaten bij klanten. 

Ten derde kan offline marketing helpen om nieuwe klanten aan te trekken en de bestaande klanten te behouden. Dit kan bijvoorbeeld door gerichte advertenties in kranten, tijdschriften, op billboards of op radio- en tv-commercials. 

Ten slotte kan offline marketing helpen om de verkoop te verhogen door klanten aan te zetten tot actie. Dit kan bijvoorbeeld met aanbiedingen of kortingen die alleen beschikbaar zijn via offline kanalen. 

Er zijn verschillende soorten offline marketing die bedrijven kunnen gebruiken om hun producten of diensten te promoten. Dit omvat onder andere:

 • Direct mail: Dit is het verzenden van reclameboodschappen via de post, zoals flyers, brochures of catalogi.
 • Radio- en televisiereclame: Bedrijven kunnen reclame maken tijdens radio- of tv-programma’s om hun producten of diensten te promoten.
 • Printadvertenties: Bedrijven kunnen advertenties plaatsen in kranten, tijdschriften of andere printmedia om hun merk te laten zien aan een specifiek publiek.
 • Out-of-home advertising: Dit omvat reclameboodschappen die op locatie worden weergegeven, zoals billboards, affiches of bussen.
 • Public relations: Dit is het beheren van het publieke beeld van een bedrijf of merk met persberichten, interviews en andere publiciteitsactiviteiten.
 

Het is moeilijk om te zeggen welk type offline marketing het beste is voor een specifiek bedrijf, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals het doel van de marketingcampagne, het budget en het doelpubliek. Het is het beste om verschillende opties te overwegen en te bepalen welke het beste past bij het bedrijf en de doelen van de campagne

Onze klanten zeggen dit over Future works!

Website laten maken met een sterk webdesign!