Jij ontfermt je over je zaak. Wij over je online markting
Meer verkeer op je website bezorgt je meer klanten. Wij zullen je daarbij helpen.

Wat heb je aan een mooie website als er geen bezoekers komen? Dankzij onze online marketing strategie krijg je meer verkeer naar je website. 

Hashtags, reels, stories, volgers, organische groei of juist niet… duizelt het je al? We weten allemaal dat social media niet meer weg te denken is uit het internet landschap. Daarbij worden social media, e-mail en advertenties veel gebruikt om een bedrijf onder de aandacht te brengen.  

Online marketing is een verzamelnaam van alle marketingpraktijken die op het internet plaatsvinden. Daarbij kun je denken aan activiteiten waarbij jij je merk, product of dienst via online kanalen deelt of promoot.

Online marketing is het promoten van producten of diensten via het internet. Het wordt ook wel digitale marketing of internetmarketing genoemd. Het belangrijkste doel van online marketing is het bereiken van jouw doelgroep via het internet en het bevorderen van uw naamsbekendheid. Er zijn verschillende online marketing strategieën die u kunt gebruiken om uw doelen te bereiken, zoals zoekmachine optimalisatie, social media marketing en e-mail marketing.

Er zijn veel voordelen van online marketing, en bedrijven kunnen de beste resultaten zien door strategieën te gebruiken die van deze voordelen profiteren. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn merkbekendheid, een groter bereik en de mogelijkheid om gegevens te volgen en te analyseren.

Offline marketing is belangrijk, maar online marketing biedt een aantal voordelen die bedrijven kunnen helpen hun doelen te bereiken. Door hun website te optimaliseren voor zoekmachines en andere online marketingtechnieken te gebruiken, kunnen bedrijven een groter publiek bereiken en meer mensen interesseren voor hun producten of diensten. Bovendien kunnen bedrijven met online marketing gegevens en analyses bijhouden om beter te begrijpen welke strategieën werken en welke verbeterd moeten worden.

Al met al biedt online marketing een aantal voordelen die bedrijven kunnen helpen hun doelen te bereiken. Door gebruik te maken van deze voordelen kunnen bedrijven een aanzienlijke toename zien in naamsbekendheid, bereik en verkoop.

Belangrijkste voordeel van zoekmachineoptimalisatie is dat je gratis bezoekers krijgt die al geïnteresseerd zijn in wat je aanbiedt. In plaats van geld uit te geven aan advertenties, kun je gratis gebruiken zoekmachineoptimalisatie om mensen naar je website te leiden.

Wij kunnen samen met jou bekijken wat er bij jou en het bedrijf past en geven advies over je online marketingstrategie. Zo ben je beter vindbaar en richt je je ook daadwerkelijk op de doelgroep waarvoor jouw product, dienst en/of bedrijf bedoeld is.  

WordPress onderhoud is een dienst van Future-works.eu die je helpt bij het bijwerken van je plugins, het maken van backups en het oplossen van problemen met je site. Wij gebruiken geavanceerde tools en technieken om ervoor te zorgen dat je site veilig, up-to-date en optimaal draait.

Wil jij meer bekendheid en verkeer naar jouw website

WIj kunnen jou hiermee helpen

Google campagnes zijn online advertenties die worden weergegeven wanneer mensen zoeken op google naar producten of diensten die u aanbiedt.

E-mailmarketing is een proces van het verzenden van promotieberichten naar potentiële en bestaande klanten via e-mail. Het is een effectieve manier om in contact te blijven met uw publiek en een langdurige relatie met hen te creëren. E-mailmarketing kan u helpen uw merkbekendheid te vergroten, klantentrouw op te bouwen en de verkoop te stimuleren.

Socialemediamarketing is het proces waarbij online platforms zoals Facebook, Instgram, Tik-Tok, Twitter en LinkedIn worden gebruikt om relaties op te bouwen en te communiceren met potentiële en huidige klanten. Door waardevolle inhoud te delen, gesprekken in twee richtingen aan te gaan en een platform voor feedback te bieden, kan sociale-mediamarketing bedrijven helpen naamsbekendheid op te bouwen, leads te genereren en de verkoop te stimuleren.

Wil jij ook groeien ? kies Future works!

Website laten maken met een sterk webdesign!

Ja, ik wil zeker groeien met Online marketing. Wij vinden dat het een geweldige manier is om verkeer naar je website te krijgen en het kan je echt helpen om je bedrijf te stimuleren. Wij weten dat het moeilijk kan zijn om alle veranderingen bij te houden, maar wij weten dat het de moeite waard is. 

Lees dit ook eens? FAQ

Deze Vragen kregen we van andere klanten

De beste manieren om het websiteverkeer te verhogen zijn door het gebruik van zoekmachineoptimalisatie, sociale media-promotie, betaalde advertenties en e-mailmarketing.

Dat is afhankelijk van het soort bedrijf en de doelstellingen. Sommige bedrijven hebben meer succes met e-mailmarketing, terwijl anderen voorkeur geven aan contentmarketing of sociale media-marketing. Het is belangrijk om te experimenteren met verschillende strategieën en te kijken welke het beste bij uw bedrijf past

1. Overtreding van de regels van zoekmachines – Dit is waarschijnlijk de grootste fout die mensen maken met online marketing. De regels van Google en andere zoekmachines zijn er niet voor niets, en het is belangrijk om ze te volgen om ervoor te zorgen dat uw website niet tijdelijk of permanent wordt verbannen. Overtredingen kunnen onder andere het gebruik van verkeerde zoekwoorden, het kopiëren van inhoud, het gebruik van linkfarms en andere black hat-technieken bevatten. 2. Het negeren van mobiele gebruikers – Steeds meer mensen gebruiken hun telefoon of tablet om online te surfen, dus het is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw website voor deze gebruikers optimaal is. Als uw website niet goed werkt op een mobiel apparaat, of als de layout erg onhandig is, dan kunt u gemakkelijk veel bezoekers kwijtraken. Zorg ervoor dat u een responsive website ontwerp gebruikt of een aparte mobiele website maken die gemakkelijk te navigeren is op een klein scherm. 3. Het negeren van social media – Social media is een krachtig marketingplatform dat je niet mag negeren als je online aanwezigheid wilt uitbreiden. Zorg ervoor dat u op zijn minst een aanwezigheid hebt op de populairste sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en LinkedIn, en probeer actief te zijn door regelmatig berichten en updates te plaatsen. Als je bedrijf groot genoeg is, overweeg dan om ook een aanwezigheid op Instagram, Pinterest of Snapchat op te zetten.

Enkele veelvoorkomende uitdagingen bij online marketing zijn up-to-date blijven met de nieuwste trends en technologieën, het beheren van budgetten en het meten van de ROI.

Om boeiende inhoud te creëren, zou je moeten:

1. Weet je publiek en wat ze interessant vinden.

2. Maak een plan voor je inhoud en bepaal wat je wilt bereiken met elk stuk.

3. Creëer verschillende soorten inhoud, zoals video’s, blogs, infographics, etc., om je publiek te boeien.

4. Promoot je inhoud op verschillende manieren, zodat mensen het kunnen vinden.

5. Interageer met je publiek en vraag hun feedback over wat ze leuk vinden aan je inhoud.

Zorg ervoor dat uw onderwerpregel aantrekkelijk is en de lezer aanmoedigt om uw e-mail te openen. – Personaliseer uw e-mails zoveel mogelijk, zodat ze relevant zijn voor de ontvanger. – Zorg ervoor dat uw e-mail duidelijk is en makkelijk te begrijpen. Gebruik korte alinea’s en grote lettertypen. – Voeg een call-to-action toe aan uw e-mail, zodat de lezer weet wat hij moet doen. – Test uw e-mails voordat u ze verzendt om te zien of alles goed werkt.

Inzetten op sociale media is een grote stap voorwaarts op de weg naar het vergroten van uw zichtbaarheid en het genereren van meer bezoekers naar uw website. Het is echter niet zo eenvoudig als het lijkt om succesvol te zijn in sociale media, en er is veel concurrentie. Hier volgen enkele tips: Zorg ervoor dat u relevant blijft voor uw doelgroep door regelmatig nieuwe inhoud te publiceren. Overweeg ook om inhoud van andere relevante bronnen te delen, samen met uw eigen inhoud. Zorg ervoor dat elk bericht interessant en informatief is, en vergeet niet om afbeeldingen of video’s te gebruiken waar mogelijk. Wees actief op meerdere sociale netwerken, maar focus je energie op de platformen waar je doelgroep zich bevindt. Dit kan verschillen per bedrijfstak – sommige vinden Twitter of Facebook beter werken dan andere platformen. Probeer actief te zijn in relevante online gemeenschappen die gelinkt zijn aan uw bedrijfsactiviteiten – dit kan helpen bij het genereren van meer bezoekers en klanten.

Online marketing is belangrijk omdat het een krachtige manier is om uw bedrijf of organisatie op de digitale kaart te zetten. Het helpt u bij het bouwen van een sterke online aanwezigheid, het verbeteren van uw zoekmachineposities en het genereren van meer websitebezoekers en -conversies.

Onze klanten zeggen dit over Future works!

Website laten maken met een sterk webdesign!