Online Marketing
Meer verkeer op je website bezorgt je meer klanten. Wij zullen je daarbij helpen.

Wat heb je aan een mooie website als er geen bezoekers komen? Dankzij onze online marketing strategie krijg je meer verkeer naar je website. 

Hashtags, reels, stories, volgers, organische groei of juist niet. duizelt het je al? We weten allemaal dat sociale media niet meer weg te denken is uit het internet landschap. Daarbij worden social media, e-mail en advertenties veel gebruikt om een bedrijf onder de aandacht te brengen.  

Online marketing is een verzamelnaam van alle marketingpraktijken die op het internet plaatsvinden. Daarbij kun je denken aan activiteiten waarbij jij je merk, product of dienst via online kanalen deelt of promoot.

Online marketing is het promoten van producten of diensten via het internet. Het wordt ook wel digitale marketing of internetmarketing genoemd. 

Het belangrijkste doel van online marketing is het bereiken van je doelgroep via het internet en het bevorderen van naamsbekendheid.

Er zijn verschillende online marketing strategieën die je kunt gebruiken om je doelen te bereiken, zoals zoekmachine optimalisatie, social media marketing en e-mail marketing.

Er zijn veel voordelen van online marketing, en bedrijven kunnen de beste resultaten zien door strategieën te gebruiken die van deze voordelen profiteren. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn merkbekendheid, een groter bereik en de mogelijkheid om gegevens te volgen en te analyseren.

Bedrijven kunnen met online marketing gegevens en analyses bijhouden om beter te begrijpen welke strategieën werken en welke verbeterd moeten worden.

Al met al biedt online marketing voordelen die bedrijven kunnen helpen hun doelen te bereiken. Door gebruik te maken van deze voordelen kunnen bedrijven een aanzienlijke toename zien in naamsbekendheid, bereik en verkoop.

Belangrijkste voordeel van zoekmachineoptimalisatie is dat je gratis bezoekers krijgt die al geïnteresseerd zijn in wat je aanbiedt. In plaats van geld uit te geven aan advertenties, kun je gratis gebruiken zoekmachineoptimalisatie om mensen naar je website te leiden.

Wij kunnen samen met je bekijken wat er bij je en het bedrijf past en geven advies over je online marketingstrategie. Zo ben je beter vindbaar en richt je je ook daadwerkelijk op de doelgroep waarvoor jouw product, dienst en/of bedrijf bedoeld is.  

online marketing future works

Wil jij meer bekendheid en verkeer naar jouw website?

WIj kunnen jou helpen

Google campagnes zijn online advertenties die worden weergegeven wanneer mensen zoeken op Google naar producten of diensten die u aanbiedt.

E-mailmarketing is een proces van het verzenden van promotieberichten naar potentiële en bestaande klanten via e-mail. Het is een effectieve manier om in contact te blijven met je publiek en een langdurige relatie met hen op te bouwen en te onderhouden.  

E-mailmarketing kan helpen om je merkbekendheid te vergroten, klantentrouw op te bouwen en de verkoop te stimuleren.

Socialemedia marketing is het proces waarbij online platforms zoals Facebook, Instagram, TikTok, Twitter en LinkedIn worden gebruikt om relaties op te bouwen en te communiceren met potentiële en huidige klanten.

Door waardevolle inhoud te delen, gesprekken in twee richtingen aan te gaan en een platform voor feedback te bieden, kan socialmedia marketing bedrijven helpen naamsbekendheid op te bouwen, leads te genereren en de verkoop te stimuleren.

Wil jij ook groeien? kies Future-works!

Website laten maken met een sterk webdesign!

Lees dit ook eens..

Deze 8 Vragen kregen we van klanten

De beste manieren om het websiteverkeer te verhogen zijn door het gebruik van zoekmachineoptimalisatie, sociale media-promotie, betaalde advertenties en e-mailmarketing.

Dat is afhankelijk van het soort bedrijf en de doelstellingen. 

Sommige bedrijven hebben meer succes met e-mailmarketing, terwijl anderen voorkeur geven aan contentmarketing of sociale media-marketing. 

Het is belangrijk om te experimenteren met verschillende strategieën en te kijken welke het beste bij je bedrijf past.

1.Overtreding van de regels van zoekmachines. Dit is waarschijnlijk de grootste fout die mensen maken met online marketing. De regels van Google en andere zoekmachines zijn er niet voor niets, en het is belangrijk om ze te volgen om ervoor te zorgen dat uw website niet tijdelijk of permanent wordt verbannen. Overtredingen kunnen onder andere het gebruik van verkeerde zoekwoorden, het kopiëren van inhoud, het gebruik van linkfarms en andere black hat-technieken bevatten. 

2. Het negeren van mobiele gebruikers. Steeds meer mensen gebruiken hun telefoon of tablet om online te surfen, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je website voor deze gebruikers zo goed mogelijk is. Als uw website niet goed werkt op een mobiel apparaat, of als de lay-out erg onhandig is, dan kunt u gemakkelijk veel bezoekers kwijtraken. 

3. Het negeren van social media. Social media is een krachtig marketingplatform dat je niet mag negeren als je je online aanwezigheid wilt uitbreiden. Zorg ervoor dat je op zijn minst een aanwezigheid hebt op de populairste sociale netwerken zoals Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en LinkedIn, en probeer actief te zijn door regelmatig berichten en updates te plaatsen. 

Enkele veelvoorkomende uitdagingen bij online marketing zijn up-to-date blijven met de nieuwste trends en technologieën, het beheren van budgetten en het meten van de return of investment (ROI) ofwel, haal je eruit wat je erin stopt?

Om boeiende inhoud te creëren

 • Moet je weten wie je publiek is en wat ze interessant vinden.
 • Maak je een plan voor content en bepaal je wat en ook wie je wilt bereiken met elk stuk of elke post.
 • Creëer ook verschillende soorten inhoud zoals video’s, blogs, infographs om je publiek te boeien.
 • Promoot je de inhoud op verschillende manieren en kanalen zodat mensen het kunnen vinden.
 • Communiceer je met je doelgroep en vraagt om hun feedback over wat ze leuk, maar ook minder leuk vinden aan de inhoud.
 • Zorg ervoor dat je onderwerpregel aantrekkelijk is en dat deze de lezer aanmoedigt om de e-mail te openen. 
 • Personaliseer je e-mails zoveel mogelijk, zodat ze relevant zijn voor de ontvanger. 
 • Zorg ervoor dat je e-mail duidelijk is en makkelijk te begrijpen. Gebruik korte alinea’s en grote lettertypen. 
 • Voeg een call-to-action optie toe aan je e-mail, zodat de lezer weet wat hij moet doen.  
 • Test je e-mails voordat je ze verzendt om te zien of alles goed werkt. 

Inzetten op sociale media is een grote stap voorwaarts op de weg naar het vergroten van je zichtbaarheid en het genereren van meer bezoekers naar uw website. 

Het is echter niet zo eenvoudig als het lijkt om succesvol te zijn in sociale media, en er is veel concurrentie. 

Hier volgen enkele tips: 

 • Zorg ervoor dat je interessant blijft voor je doelgroep door regelmatig nieuwe inhoud te publiceren. 
 • Overweeg ook om inhoud van andere relevante bronnen te delen, samen met je eigen inhoud. 
 • Zorg ervoor dat elk bericht interessant en informatief is, en vergeet niet om afbeeldingen of video’s te gebruiken.  
 • Wees actief op meerdere sociale netwerken, maar focus je energie op de platformen waar je doelgroep zich bevindt. Dit kan verschillen per bedrijfstak. Sommige vinden Twitter of Facebook beter werken dan andere platformen. 
 • Probeer actief te zijn in online gemeenschappen die gelinkt zijn aan je bedrijfsactiviteiten. Dit kan helpen bij het genereren van meer bezoekers en klanten.

Online marketing is belangrijk omdat het een krachtige manier is om je bedrijf of organisatie op de digitale kaart te zetten. 

Het helpt je bij het bouwen van een sterke online aanwezigheid, het verbeteren van de zoekmachineposities en het genereren van meer websitebezoekers en conversies.

Onze klanten zeggen dit over Future works!

Website laten maken met een sterk webdesign!