+31645498599 info@future-works.eu

Professionele website voor jouw onderneming

Wij bouwen snelle, vindbare en aantrekkelijke websites

Meer weten

Website laten ontwerpen

Een website laten ontwerpen door Future Works betekent dat jouw bedrijf binnenkort online zichtbaar is! Future Works bouwt websites met het Content Management System, WordPress en Premium thema’s.

Tijdens het ontwerpen van websites wordt rekening gehouden met de SEO (Search Engine Optimization) voorwaarden. Dit wil zeggen dat de websites Google vriendelijk wordt gemaakt, zodat jouw website goed te vinden is door Google.

Wat zijn 5 belangrijke redenen om je website te laten ontwerpen door Future-Works?

 

  1. Gebruiksvriendelijke website

Een mooie website is leuk, alleen dat is niet het enige wat belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat jouw website gebruiksvriendelijk is. Met een gebruiksvriendelijke website kunnen bezoekers direct zien waar de website voor dient. Ze worden als het ware door de website heen geleid door middel van de zo gehete ‘call-to-action-buttons’, juiste afbeeldingen en tekst. Het uiteindelijk doel hiervan is dat klanten overgaan tot actie.

 

  1. SEO vriendelijke website

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit heeft alles te maken met de optimalisatie van websites voor de vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google. Door websites SEO vriendelijk te maken is het mogelijk om hogere posities in Google te behalen.

 

  1. Responsive webdesign (mobielvriendelijk)

Hedendaags worden zoekopdrachten veel uitgevoerd via smartphones. Daarom is het belangrijk dat je een responsive webdesign laat maken. Een responsive website betekent dat websites zich aanpassen aan de schermgrootte waarmee wordt gezocht.

 

  1. Makkelijk te beheren

Onze websites worden gemaakt met het Content Management Systeem WordPress. Hier koppelen wij een thema aan waar geen programmeerkennis voor nodig is. Dit betekent dat je zelf heel makkelijk iets toe kunt voegen of verwijderen op de website. Als Future Works de website af heeft, krijg je uitleg van A tot Z hoe het systeem werkt.

 

  1. Binnen 2 weken online

Kies jij vandaag nog voor een website van Future Works, dan is jouw bedrijf binnen nu en twee weken online!

 

Wil jij zo snel mogelijk online met jouw bedrijf, portfolio, product of diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We nemen samen jouw wensen door en wij geven tips en adviezen, op basis hiervan ontwerpen wij jouw website!

Klaar om te beginnen, neem contact met ons op. 

Jouw allround media bureau voor creatieve on & offline oplossingen

E-mail: info@future-works.eu
Telefoonnummer: +31645498599

Adres:
Willem Ruyslaan 225
3063 ER Rotterdam

Volg jij ons al

Bel mij terug