WordPress onderhoud
Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is

Het onderhoud van een WordPress website kan een tijdrovende en frustrerende taak zijn. Het bijwerken van plug-ins, het maken van back-ups en het oplossen van problemen met je site is een grote klus. Als je niet weet wat je doet, kan het een ware nachtmerrie zijn.

WordPress onderhoud kun je door ons laten doen. Wij gebruiken geavanceerde tools en technieken om ervoor te zorgen dat je site veilig, up-to-date is en optimaal draait.

Een mooie website is leuk, alleen dat is niet het enige wat belangrijk is, ook de snelheid en veiligheid van je website is belangrijk. Het is aangenaam surfen op een goed onderhouden website. 

Er zijn verschillende voordelen van WordPress-onderhoud, afhankelijk van het doel van het onderhoud en de specifieke behoeften van de website. Sommige voordelen zijn:

Verbeterde prestaties: Door regelmatig onderhoud kunnen de prestaties van de website worden verbeterd, waardoor deze sneller laadt en beter reageert.

Beveiliging: Het uitvoeren van beveiligingsupdates en het oplossen van bekende beveiligingsproblemen kan helpen om de website te beschermen tegen hacks en andere vormen van cyberaanvallen.

Een website moet continu gemonitord worden. Het onderhoud moet op regelmatige basis gebeuren. Dit kun je het beste door een professional laten doen. 

Het komt namelijk wel vaker voor dat een slecht onderhouden website problemen geeft. Het oplossen van problemen vraagt altijd meer werk en kost dus ook meer dan je website gezond houden.

WordPress onderhoud is een dienst van Future-works.eu die je helpt bij het bijwerken van je plugins, het maken van backups en het oplossen van problemen met je site. Wij gebruiken geavanceerde tools en technieken om ervoor te zorgen dat je site veilig, up-to-date en optimaal draait.

Jij de focus op je bedrijf, wij op het onderhoud jouw website

Een website die werkt,daar draait het om.

Onderhoud van je website is een tijdrovend proces als je het niet regelmatig doet. Daarom bieden we een WordPress onderhoudspakket aan. Wij zorgen ervoor dat je website up-to-date is, maken regelmatig back-ups en lossen veel problemen op.

Nog niet zeker welk WordPress onderhoud pakket het beste past bij jou? Neem dan contact met ons op. 

Basis

Voor de kleinere websites
49
95
per maand
 • Wekelijkse updates
 • Spambeveiliging
 • Monitoren van je website
 • Oplossen van problemen
 • Beschermen tegen bots
 • Hosting

Premium

Voor grotere websites en kleine tot middelgrote webshops
69
95
per maand
 • Alles van het basispakket +
 • 2x per week update van je website
 • Optimaliseren van de snelheid
 • Preview omgeving (staging)
Meest gekozen

Top

Voor grote webshops
149
95
per maand
 • Alles van basis en premium +
 • Dagelijkse updates
 • Uptime monitoring
 • Gezondheid monitoren van je website
 • Voorrang bij support

* 24/7 hosting bij Kinsta

Wil je een website laten ontwerpen en onderhouden?

Dit kan je van ons verwachten

Wij zorgen voor je website! We onderhouden en verbeteren je website, en doen aanpassingen waar nodig. En jij? Jij hoeft je geen zorgen te maken.

Je website wordt altijd bijgewerkt met de meest recente toepassingen. Zo blijft je website snel en veilig.

Het internet verandert constant. Hierdoor is het belangrijk om je website ook regelmatig te controleren. Wij kijken minstens één keer per week of jouw website nog steeds snel, veilig en up-to-date is.

Heb je een vraag of sta je voor een probleem? Contacteer ons gerust. Wij staan voor je klaar om jou persoonlijk te ondersteunen.

We vallen in herhaling, maar de optimale werking van je website is zó belangrijk voor de beleving van je klanten. Wij helpen je website optimaliseren naar snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid

We maken regelmatig back-ups van je website en de bijhorende gegevens. We zorgen voor de bescherming van je data en monitoren de gezondheid van je website.

Daarom kies jij voor Future works!

Website laten maken met een sterk webdesign!

We hebben jarenlange ervaring met het onderhouden van WordPress websites en webshops. Daardoor weten we precies hoe we je website of webshop in topconditie kunnen houden en eventuele problemen snel kunnen oplossen. We doen het onderhoud en de beveiliging voor je website, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen.

Nieuwe website nodig? FAQ

Deze 8 Vragen kregen we van andere klanten

Contacteer ons via de chat, mail of bel ons even, dan bekijken samen welke optie de beste is voor je website en wat er het beste bij je huidige situatie past. 

Voor sommige bedrijven volstaat een zg. one-pager. Andere bedrijven hebben meer pagina’s nodig. Wil je je producten (ook) online gaan verkopen? Dan moet je uiteraard gaan denken aan een webshop.

Zoveel mensen, zoveel wensen en samen komen we vast tot een mooi resultaat. 

Ja, dat kan zeker, maar.. het is natuurlijk makkelijker als we de website zelf ontworpen hebben. Ieder zijn vak en expertise. Je gaat bv. ook niet naar de huisarts voor een halfje brood 😉

We krijgen maar al te vaak verzoeken van mensen die een website of webshop hebben laten maken door iemand die het voor een zeer lage prijs kon doen. Door een beginnende marketeer of een student op de zolderkamer. Heel begrijpelijk dat je daarvoor kiest, want als beginnende ondernemer moet je zuinig zijn. Helaas zien we vaak dat die website wankel gebouwd zijn, op een gegeven moment niet meer functioneren of nog erger; de student stopt ermee en is in geen velden of wegen meer te bekennen. Ook zien we vaak dat er gouden bergen beloofd worden: Binnen 1 week op nummer 1 ranken in Google! Die belofte is niet waar te maken of.. je moet er duizenden euro’s tegenaan gooien voor advertenties. Maar dat.. vertellen ze er vaak niet bij.

Dus, heb je zelf je website gebouwd of deze door iemand anders laten bouwen? Dan kijken we eerst of je website gezond is. Het is mogelijk dat we je dan eerst een voorstel doen om je website stabiel en veilig te maken. Daarna kun je bij ons een onderhoudspakket afnemen. 

Blijkt uit onze diagnose dat je website al gezond is? Dan kun je meteen voor een onderhoudspakket gaan.

Om je website optimaal te kunnen onderhouden is het belangrijk om je hosting en je onderhoud bij ons onder te brengen. Zo kunnen wij ingrijpen wanneer nodig. We willen optimale kwaliteit leveren, dus vragen we van je om je hosting ook bij ons te zetten.

Niets zo vervelend als een website die niet werkt. We gaan onmiddellijk voor je aan de slag en lossen je probleem zo snel mogelijk op. Dit doen we (afhankelijk van wat het probleem is) meestal binnen 1, hooguit 2 werkdagen. 

De prijs die je ziet staan is de prijs die je betaalt. Geen onverwachte kosten, geen addertjes. Voor deze prijs zorgen wij ervoor dat jouw website het nodige onderhoud krijgt.

Met onderhoud bedoelen we het updaten van je website, de plug-ins en het thema. We zorgen ook voor technische ondersteuning bij problemen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website of webshop achter de schermen degelijk werkt.  Hierdoor heb je altijd een snelle en veilige website of webshop.

We zijn allemaal mensen en daar hebben wij alle begrip voor. Je mag ons gerust contacteren en wij bekijken wat we voor je kunnen doen. Samen komen we in de meeste gevallen wel tot een oplossing.

Je kan bij ons kiezen voor het pakket dat het beste bij je past. Hiervoor sluit je een contract af dat maandelijks hernieuwd wordt. Je kan ook elke maand beslissen om op te zeggen, dus je zit nergens aan vast.

Wij staan voor jou klaar

Je website laten onderhouden doe je bij Future Works

Laat je gegevens achter en we nemen zsm contact op

Laat je gegevens achter en we nemen zsm contact op

Laat je gegevens achter en we nemen zsm contact op