WordPress onderhoud uitbesteden
Wij zorgen ervoor dat je website altijd up to date is

Het onderhoud van uw WordPress-site kan een tijdrovende en frustrerende taak zijn. Het bijwerken van plugins, het maken van backups en het oplossen van problemen met je site is een grote klus. En als je niet weet wat je doet, kan het een ware nachtmerrie zijn.

WordPress-onderhoud is een dienst van Future-works.eu die je helpt bij het bijwerken van je plugins, het maken van backups en het oplossen van problemen met je site. Wij gebruiken geavanceerde tools en technieken om ervoor te zorgen dat je site veilig, up-to-date en optimaal draait.

Een mooie website is leuk, alleen dat is niet het enige wat belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat jouw website gebruiksvriendelijk is. Ook de snelheid en veiligheid van je website is belangrijk. Het is aangenaam surfen op een goed onderhouden website, omwille van de snelheid, het gebruiksgemak en het veilig omspringen met de gegevens van bezoekers.

Met een gebruiksvriendelijke website kunnen bezoekers direct zien waar de website voor dient. Ze worden als het ware door de website heen geleid door middel van de zogenaamde ‘call-to-action-buttons’, juiste afbeeldingen en tekst. Dankzij het gebruiksgemak en de snelheid van de website blijven klanten iets langer op je website, wat dan weer goed is voor je ranking in Google. Het uiteindelijk doel is dat de bezoeker van je website een betalende klant wordt.

Een website moet continu gemonitord worden. Het onderhoud moet op regelmatige basis gebeuren en dit kan je best door een professional laten doen. Het komt namelijk wel vaker voor dat een slecht onderhouden website problemen geeft. Het oplossen van problemen vraagt altijd meer werk – en kost dus ook meer – dan je website gezond houden.

WordPress onderhoud is een dienst van Future-works.eu die je helpt bij het bijwerken van je plugins, het maken van backups en het oplossen van problemen met je site. Wij gebruiken geavanceerde tools en technieken om ervoor te zorgen dat je site veilig, up-to-date en optimaal draait.

Jij de focus op de jouw core business, wij op het onderhoud jouw site

Een website die werkt,daar draait het om.

Wanneer je een WordPress-website hebt, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Dit betekent dat je de website moet bijwerken, back-ups moet maken en problemen moet oplossen. Het is een tijdrovend proces en als je het niet regelmatig doet, kan je website in elkaar storten. Daarom bieden wij een WordPress onderhoudspakket aan. Wij zorgen ervoor dat je website up-to-date is, maken regelmatig back-ups en lossen problemen op. Zo hou jij je focus op het runnen van je bedrijf en hoef je je geen zorgen te maken over je website.Waarom is WordPress Onderhoud belangrijk?

Nog niet zeker welk WordPress onderhoud pakket het beste past bij jou? Neem dan contact op met een van onze experts voor professioneel advies.

Basis

Voor de kleinere websites
49
95
per maand
 • Wekelijkse updates
 • Spambeveiliging
 • Monitoren van je website
 • Oplossen van problemen
 • Beschermen tegen bots
 • Hosting

Premium

Voor grotere websites en kleine tot middelgrote webshops
69
95
per maand
 • Alles van het basis pakket +
 • 2x per week update van je website
 • Optimaliseren van de snelheid
 • Staging omgeving
Meest gekozen

Top

Voor grote webshops
149
95
per maand
 • Alles van basis, premium +
 • Dagelijkse updates
 • Uptime monitoring
 • Nakijken van de gezondheid van je site
 • Voorrang bij support

* hosting 24/7 bij Kinsta

Wil je een website laten bouwen?

Dit kan je van ons verwachten

Wij zorgen voor jouw website! We onderhouden en optimaliseren jouw website en doen aanpassingen waar nodig. En jij? Jij hoeft je geen zorgen te maken!

Je website wordt altijd bijgewerkt met de meest recente toepassingen. Zo blijft je website snel en veilig.

Het internet verandert constant. Hierdoor is het belangrijk om je website ook regelmatig te controleren. Wij kijken minstens één keer per week of jouw website nog steeds snel, veilig en up-to-date is.

Heb je een vraag of sta je voor een probleem? Contacteer ons gerust. Wij staan voor je klaar om jou persoonlijk te ondersteunen.

We vallen in herhaling, maar de optimale werking van je website is zó belangrijk voor de beleving van je klanten. Wij helpen je website optimaliseren naar snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid

We maken regelmatig back-ups van je website en de bijhorende gegevens. We zorgen voor de bescherming van je data en controleren de gezondheid van je website.

Daarom kies jij voor Future works!

Website laten maken met een sterk webdesign!

Wij zijn een team van experts met jarenlange ervaring in het onderhouden van WordPress-websites. We weten precies hoe we je website in topconditie kunnen houden en eventuele problemen snel kunnen oplossen. Wij bieden regelmatig onderhoud en beveiliging voor je website, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen.

Nieuwe website nodig? FAQ

Deze Vragen kregen we van andere klanten

Contacteer ons via de chat en we bekijken samen welke optie de beste is voor jouw website en jouw specifieke situatie.

Ja, dat kan. Het makkelijkste voor ons is als we de website zelf gebouwd hebben natuurlijk. Heb jij zelf je website gebouwd of ze door iemand anders laten bouwen, dan kijken wij eerst of je website gezond is. Het is mogelijk dat we jou eerst een voorstel doen om je website stabiel en veilig te maken. Daarna kan je bij ons een onderhoudspakket afnemen. Blijkt uit onze diagnose dat je website al gezond is? Dan kan je meteen voor een onderhoudspakket gaan.

Om je website optimaal te kunnen onderhouden is het belangrijk om je hosting en je onderhoud bij ons onder te brengen. Zo kunnen wij ingrijpen wanneer nodig. We willen optimale kwaliteit leveren, dus vragen we van je om je hosting ook bij ons te zetten.

Niets zo vervelend als een website die niet werkt. Wij gaan onmiddellijk voor jou aan de slag en lossen je probleem zo snel mogelijk op.

De prijs die je ziet staan is de prijs die je betaalt. Geen onverwachte kosten, geen addertjes. Voor deze prijs zorgen wij ervoor dat jouw website het nodige onderhoud krijgt.

Met onderhoud bedoelen we het updaten van je website, de plugins en het thema. We zorgen ook voor technische ondersteuning in geval van problemen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website of webshop achter de schermen degelijk werkt.  Hierdoor heb je altijd een snelle, upgedate en veilige website of webshop.

We zijn allemaal mensen en daar hebben wij alle begrip voor. Je mag ons gerust contacteren en wij bekijken wat we voor je kunnen doen. Samen komen we in de meeste gevallen wel tot een oplossing.

Je kan bij ons kiezen voor het pakket dat het beste bij je past. Hiervoor sluit je een contract af dat maandelijks hernieuwd wordt. Je kan ook elke maand beslissen om op te zeggen, dus je zit nergens aan vast.

Wij staan voor jou klaar

Je website laten onderhouden doe je bij Future Works

Website laten maken met een sterk webdesign!