Hoger ranken in Google?
Wij kunnen je hierbij helpen door zoekmachine optimalisatie en SEO teksten.

Als je hoog in Google en andere zoekmachines wilt ranken, kun je dit op 2 manieren bereiken: adverteren of SEO toepassen. 

Je website wordt gevonden op basis van de inhoud ervan, hoe belangrijk die is en de structuur van de site. Dit noem je zoekmachine optimalisatie, of SEO. Een methode met een langdurig positief effect op je vindbaarheid online.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een proces waarbij een website wordt aangepast om beter te presteren in de zoekresultaten van een zoekmachine. Het doel van SEO is om hogere posities in de zoekresultaten te behalen met belangrijke zoekwoorden of zoektermen.

Als je eenmaal weet hoe het werkt, kan het een krachtige tool zijn om bezoekers naar je website te krijgen. Het belangrijkste voordeel van zoekmachine optimalisatie is dat je bezoekers krijgt die al geïnteresseerd zijn in wat je aanbiedt. In plaats van geld uit te geven aan advertenties, kun je zoekmachine optimalisatie gebruiken om mensen naar je website te leiden.

Tekst schrijven is niet voor iedereen en tekst schrijven zodat Google je website beter kan vinden al helemaal niet. Bij Future-Works kun je je ideeën voor de website teksten aanleveren en wij “vertalen” deze naar goed leesbare en vindbare teksten. 

Wil je ook zo snel mogelijk online met je bedrijf, portfolio, product of diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We nemen samen je wensen door en we geven tips en adviezen, op basis hiervan ontwerpen we jouw website!

7484893

Wil je beter gevonden worden?

WIj kunnen je hiermee helpen

Het creëren en verbeteren van de inhoud van je website is een continu proces dat erop gericht is de inhoud van uw site belangrijker, onderscheidend en conversie bevorderend te maken.

Goede SEO-inhoud is niet gemaakt voor Google, maar voor de websitebezoeker. Om sterke SEO-content te maken is uitgebreid onderzoek nodig. Dit omvat zoekwoordenonderzoek, kijken naar de concurrentie, en het bepalen van de doelgroep van je website.

Zodra je al deze informatie helder hebt, kun je beginnen met het maken van de content.

Technische SEO is niet zichtbaar voor het blote oog, maar is wel ontzettend belangrijk voor de organische vindbaarheid van je website.

Het heeft alles te maken met een optimale websitearchitectuur, schone broncodes en een goede laadsnelheid.

Door de techniek van je website te verbeteren, zorg je ervoor dat Google je website foutloos kan lezen en er geen waarde verloren gaat.

Als je website technisch helemaal op orde is, verbeter je ook de gebruikerservaring van websitebezoekers. En ook dat is cruciaal voor hoge posities in zoekmachines.

Linkbuilding is een strategie die gericht is op het verkrijgen van relevante links van andere websites naar jouw eigen website.

Dit doe je om de domeinautoriteit van je website te vergroten. Het is een belangrijke factor in zoekmachineoptimalisatie en zorgt ervoor dat je website hoger in de zoekresultaten komt te staan.

Linkbuilding is een tijdrovende strategie, maar als je het goed aanpakt, kan het zeer effectief zijn.

Als je een lokaal bedrijf hebt, is het optimaliseren van je Google Mijn Bedrijfsaccount een must.

Deze zoekresultaten worden in de meeste gevallen direct onder de advertenties en boven de organische zoekresultaten weergegeven.Dit is een belangrijke plek waar veel conversies plaatsvinden.

Door ervoor te zorgen dat je account correct is ingesteld en verbeterd, kunt je ervoor zorgen dat je bedrijf voor potentiële klanten zichtbaar is wanneer ze relevante zoekopdrachten invoeren.

Wil jij ook groeien met SEO? kies Future-Works!

Website laten maken met een sterk webdesign!

Ja, ik wil zeker groeien met SEO. Wij vinden dat het een geweldige manier is om verkeer naar je website te krijgen en het kan je echt helpen om je bedrijf te stimuleren. Wij weten dat het moeilijk kan zijn om alle veranderingen bij te houden, maar wij weten dat het de moeite waard is. Plus, er zijn tools zoals SEO Scan die je kunnen helpen je vooruitgang bij te houden en ervoor te zorgen dat je op het juiste spoor zit.

Lees dit ook eens.

Deze 8 Vragen kregen we van andere klanten

Het antwoord op deze vraag is simpel; nee. Wij kunnen nooit een #1 positie in Google garanderen en iedereen die dit wel beweert, is keihard aan het bluffen.

Wat we wel kunnen garanderen is dat we, met de juiste middelen en tools, ervoor zorgen dat je zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komt.

Dit doen we door je website zo optimaal mogelijk te maken voor de zoekmachine. Zo zorgen we ervoor dat je een goede kans maakt om bovenaan in de zoekresultaten te komen te staan.

Ondanks dat veel mensen dit denken, is het niet zo dat je door een zoekwoord vaak te gebruiken in de tekst van je website automatisch hoger in de zoekresultaten komt te staan. Sterker nog, Google kan het overmatig gebruiken van een bepaald zoekwoord zelfs “bestraffen” door je te laten dalen in de zoekresultaten.

Door vaak hetzelfde woord te herhalen – oftewel ‘keyword stuffing’ – komt de tekst onnatuurlijk over. Dit draagt niet bij aan een goede gebruikerservaring en zal uiteindelijk leiden tot minder bezoekers op je website.

De META description wordt vaak weergegeven in de zoekresultaten van zoekmachines, zodat mensen kunnen zien wat ze kunnen verwachten op de webpagina voordat ze erop klikken.

Meta descriptions zijn belangrijk. Door het invullen van de meta description die Google vervolgens 1 op 1 overneemt, kun je een korte omschrijving geven waar de betreffende pagina over gaat.

Door een goede, duidelijke en wervende tekst in de meta omschrijving, kun je potentiële bezoekers overtuigen om op jouw link te klikken.

We zijn een marketing bureau dat gespecialiseerd is in het verbeteren van de online zichtbaarheid van onze klanten.

We helpen onze klanten met het behalen van hogere posities in de zoekresultaten van zoekmachines, meer bezoekers op hun website en meer omzet. Dit doen we door middel van verschillende diensten, zoals zoekwoordonderzoek, technische analyses, (her)schrijven van copy, technische wijzigingen, content verrijking en goed monitoren.

Hiervoor gebruiken we SEO-tools om alles zo goed mogelijk bij te houden.

 

Een tekst voor een pagina of blog moet uit minimaal 250 en idealiter tussen de 350 – 500 woorden bestaan, maar dit maakt het niet automatisch een sterke SEO-tekst. 

Om een goede, zoekmachinevriendelijke tekst te schrijven zijn er meerdere punten belangrijk.

Het is een misvatting om te denken dat afbeeldingen op een website geen invloed hebben op de positie in de zoekresultaten.

Ook voor afbeeldingen is het belangrijk deze te optimaliseren en ervoor te zorgen dat o.a. de bestandsnaam, omringende tekst en alt tekst kloppen met hetgeen dat afgebeeld wordt.

Ruim 92% van de Nederlanders gebruikt Google om iets op te zoeken, dus het is belangrijk dat je website goed vindbaar is in deze zoekmachine.

 Bovendien kijkt 95% van de mensen die online zoeken alleen maar naar de eerste pagina van Google; ze doorklikken namelijk bijna nooit naar pagina twee of hoger. 

Dit betekent dat een hogere ranking in Google ervoor zorgt dat je website flink meer traffic zal ontvangen.

Zeker weten. Het bijhouden van een actieve blog laat zien dat je bedrijf levendig is en toont je deskundigheid aan bezoekers. 

Bovendien kan het schrijven over uiteenlopende onderwerpen ervoor zorgen dat je hoger scoort in zoekmachines op verschillende sleutelwoorden.

Onze klanten zeggen dit over Future works!

Website laten maken met een sterk webdesign!