Beter scoren in Google, laat ons je SEO aanpakken
Wij kunnen je hiermee helpen doormiddel van zoekmachine optimalisatie.

Als je hoog in Google en andere zoekmachines wilt ranken, kan je dit op 2 manieren bereiken: adverteren of SEO toepassen. Je website wordt gevonden op basis van de inhoud ervan, hoe relevant die is en de structuur van de site. Dit noemt men ‘zoekmachineoptimalisatie’, oftewel SEO – een methode met een langdurig positief effect op jouw vindbaarheid online.

Zoekmachineoptimalisatie is een proces waarbij een website wordt aangepast om beter te presteren in de zoekresultaten van een zoekmachine. Het doel van SEO is om hogere posities in de zoekresultaten te behalen voor relevante zoekwoorden of zoektermen.

Zoekmachineoptimalisatie is de wetenschap achter het krijgen van uw website bovenaan in de zoekresultaten van Google. Als je eenmaal weet hoe het werkt, kan het een krachtige tool zijn om gratis bezoekers naar je website te krijgen. Het belangrijkste voordeel van zoekmachineoptimalisatie is dat je gratis bezoekers krijgt die al geïnteresseerd zijn in wat je aanbiedt. In plaats van geld uit te geven aan advertenties, kun je gratis gebruiken zoekmachineoptimalisatie om mensen naar je website te leiden.

Veel mensen zoeken tegenwoordig iets op via de smartphone. Daarom is het Tekst schrijven is niet voor iedereen en tekst schrijven zodat Google je website beter kan vinden al helemaal niet. Bij Future-Works kun je jouw ideeën voor de website teksten aanleveren en wij “vertalen” deze naar goed leesbare en vindbare teksten. Wil jij ook zo snel mogelijk online met jouw bedrijf, portfolio, product of diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We nemen samen jouw wensen door en wij geven tips en adviezen, op basis hiervan ontwerpen wij jouw website!

WordPress onderhoud is een dienst van Future-works.eu die je helpt bij het bijwerken van je plugins, het maken van backups en het oplossen van problemen met je site. Wij gebruiken geavanceerde tools en technieken om ervoor te zorgen dat je site veilig, up-to-date en optimaal draait.

Wil je beter gevonden worden

WIj kunnen jou hiermee helpen

Het creëren en verbeteren van de inhoud van uw website is een continu proces dat erop gericht is de inhoud van uw site relevanter, onderscheidend en conversiebevorderend te maken. Goede SEO-inhoud is niet gemaakt voor Google, maar voor de websitebezoeker. Om sterke SEO-content te maken is uitgebreid onderzoek nodig. Dit omvat zoekwoordenonderzoek, kijken naar de concurrentie, en het bepalen van de doelgroep van uw website. Zodra je al deze informatie helder hebt, kun je beginnen met het maken van de content.

Technische SEO is niet zichtbaar voor het blote oog, maar is wel ontzettend belangrijk voor de organische vindbaarheid van je website. Het heeft alles te maken met een optimale website-architectuur, schone broncodes en een goede laadsnelheid. Door de techniek van je website te optimaliseren, zorg je ervoor dat Google jouw website foutloos kan lezen en er geen waarde verloren gaat. Als je website technisch helemaal op orde is, verbeter je ook de gebruikerservaring van websitebezoekers. En ook dat is cruciaal voor hoge posities in zoekmachines.

Linkbuilding is een strategie die gericht is op het verkrijgen van relevante links van andere websites naar jouw eigen website. Dit doe je om de domeinautoriteit van jouw website te vergroten. Het is een belangrijke factor in zoekmachineoptimalisatie en zorgt ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten komt te staan. Linkbuilding is een tijdrovende strategie, maar als je het goed aanpakt, kan het zeer effectief zijn.

Als je een lokaal bedrijf hebt, is het optimaliseren van je Google Mijn Bedrijf-account een must. Deze zoekresultaten worden in de meeste gevallen direct onder de advertenties en boven de organische zoekresultaten weergegeven. Dit is een belangrijke plek waar veel conversies plaatsvinden. Door ervoor te zorgen dat uw account correct is ingesteld en geoptimaliseerd, kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf voor potentiële klanten zichtbaar is wanneer ze relevante zoekopdrachten invoeren.

Wil jij ook groeien met SEO? kies Future works!

Website laten maken met een sterk webdesign!

Ja, ik wil zeker groeien met SEO. Wij vinden dat het een geweldige manier is om verkeer naar je website te krijgen en het kan je echt helpen om je bedrijf te stimuleren. Wij weten dat het moeilijk kan zijn om alle veranderingen bij te houden, maar wij weten dat het de moeite waard is. Plus, er zijn tools zoals SEO Scan die je kunnen helpen je vooruitgang bij te houden en ervoor te zorgen dat je op het juiste spoor zit.

Lees dit ook eens? FAQ

Deze Vragen kregen we van andere klanten

Het antwoord op deze vraag is simpel; nee. Wij kunnen nooit een #1 positie in Google garanderen en iedereen die dit wel beweert is keihard aan het bluffen. Wat wij wel kunnen garanderen is dat we, met de juiste middelen en tools, ervoor zorgen dat je zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komt. Dit doen we door jouw website zo optimaal mogelijk te maken voor de zoekmachine. Zo zorgen we ervoor dat je een goede kans maakt om bovenaan in de zoekresultaten te komen te staan.

Ondanks wat veel mensen denken, is het niet zo dat je door een zoekwoord heel vaak te gebruiken in de tekst van je website automatisch hoger in de zoekresultaten komt te staan. Sterker nog, Google kan het overmatig gebruiken van een bepaald zoekwoord zelfs bestraffen door je te laten dalen in de zoekresultaten. Door heel vaak hetzelfde woord te herhalen – oftewel ‘keyword stuffing’ – komt de tekst onnatuurlijk over. Dit draagt niet bij aan een goede gebruikerservaring en zal uiteindelijk leiden tot minder bezoekers op je website.

Meta descriptions zijn belangrijk! Door het invullen van de meta description die Google vervolgens 1 op 1 overneemt, kun je een korte omschrijving geven waar de betreffende pagina over gaat. Door een goede, duidelijke en wervende tekst in de meta omschrijving, kun je potentiële bezoekers overtuigen om op jouw link te klikken.

Wij zijn een SEO-bureau dat gespecialiseerd is in het verbeteren van de online zichtbaarheid van onze klanten. Wij helpen onze klanten met het realiseren van hogere posities in de zoekresultaten van zoekmachines, meer bezoekers op hun website en meer omzet. Dit doen wij door middel van verschillende diensten, zoals zoekwoordonderzoek, technische analyses, (her)schrijven van copy, technische wijzigingen, content verrijking en goed monitoren. Wij gebruiken hiervoor diverse professionele SEO-tools om alles zo goed mogelijk bij te houden.

Een tekst voor een pagina of blog moet uit minimaal 250 en idealiter tussen de 350 – 500 woorden bestaan, maar dit maakt het niet automatisch een sterke SEO tekst. Om een goede, zoekmachine-vriendelijke tekst te schrijven zijn er meerdere punten belangrijk.

Het is een misvatting om te denken dat afbeeldingen op een website geen invloed hebben op de positie in de zoekresultaten. Ook voor afbeeldingen is het belangrijk deze te optimaliseren en ervoor te zorgen dat o.a. de bestandsnaam, omringende tekst en alt tekst kloppen met hetgeen dat afgebeeld wordt.

Ruim 92% van de Nederlanders gebruikt Google om iets op te zoeken, dus het is cruciaal dat je website goed vindbaar is in deze zoekmachine. Bovendien kijkt 95% van de mensen die online zoeken slechts naar de eerste pagina van Google; ze doorklikken namelijk bijna nooit naar pagina twee of hoger. Dit betekent dat een hogere ranking in Google ervoor zorgt dat je website substantieel meer traffic zal ontvangen.

Zeker weten. Het bijhouden van een actieve blog laat zien dat je bedrijf levendig is en toont jouw deskundigheid aan bezoekers. Bovendien kan het schrijven over uiteenlopende onderwerpen ervoor zorgdragen dat je hoger scoort in zoekmachines op verschillende sleutelwoorden.

Onze klanten zeggen dit over Future works!

Website laten maken met een sterk webdesign!